Vrijgezellenfeesten
▲ Menu verbergen

Vrijgezellenfeesten

Gaat je hartsvriendin trouwen of stapt je (schoon)zus in het huwelijksbootje? Trakteer haar dan eens op een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze workshop worden de aanstaande bruid en haar vriendinnen in de watten gelegd.
We beginnen met de bruid: zij wordt het eerste model. Ik ga haar opmaken en leg haar stap voor stap uit hoe ze zelf een eenvoudige dagmake-up aan kan brengen met gewone make-upproducten.

Ondertussen gaan de andere dames eveneens met make-up aan de slag. Ook zij krijgen uitleg over hoe ze hun make-up aan moeten brengen én adviezen over het kleurgebruik. Daarnaast leer ik ze hoe ze hun gezicht, door gebruik te maken van slechts een paar technieken, het beste kunnen laten uitkomen.

Deze workshop duurt ongeveer  2,5 uur en is te boeken vanaf 5 personen. Bij grote groepen zal er een extra visagist aanwezig zijn. Dit vrijgezellenfeest kan ook bij jou thuis of op een andere locatie worden gehouden.

Tijdens de workshop worden er ook foto’s gemaakt.Casual Beauty | Roofvogelstraat 42 | Heinkenszand | 06-22 81 20 37 | 0113-56 84 04